Gabriel Andronache – Viceprimarul Brasovului

Asa cum reiese din declaratia de avere depusa la Camera Deputatilor domnul deputat Gabriel Andronache a obtinut venituri in calitate viceprimar!!!! http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=9&cam=2&leg=2008&pag=5&idl=1 al municipiului Brasov pana in momentul in care a fost votat (ales) de catre cetatenii (care s-au prezentat la vot bineinteles) colegiului nr 5 din Brasov. Fata de 30.07.2008 cand si-a depus declaratia de avere in calitate de consilier local al municipiului Brasov si obtinuse venituri de 51.677 RON http://www.brasovcity.ro/file-zone/declaratii/pdf/Cons/250.pdf peste 4 luni isi rotunjise veniturile cu peste 9.135 RON in total 60.812 RON doar din calitatea de VICEPRIMAR dupa cum reiese din declaratia de avere depusa la Camera Deputatilor in data de 14.12.2008. Facand un simplu calcul in ultimele 4 luni (august,septembrie,octombrie si noiembrie) de „viceprimar” domnul Andronache a obtinut 2.283,75 RON pe luna!!!! Interesant ar fi sa stim cum a luat el banii pentru o functie in care nu a mai fost din luna iunie a anului 2008.

Cat despre activitatea de deputat a dansului voi povesti cand o sa am despre ce…momentan nu are decat 2 luari de cuvant, una fiind atunci cand si-a depus juramantul……dar nici cu activitatea celorlalti parlamentari brasoveni nu imi este rusine.

9 Responses to Gabriel Andronache – Viceprimarul Brasovului

  1. Geo says:

    Haideti ma, nu mai radeti de Andronache. A fost abuzat cand era mic. Nu vedeti ca prinde Bulgarii cu urechile alea de om intelijent ? 🙂

  2. andrei-moga says:

    Daca in declaratia de avere depusa in luna iulie e scrisa o suma(pt anul fiscal 2007) de ce in decembrie e alta suma (cica tot pt anul fiscal 2007) ? Fara sa scrie ca a obtinut venituri si din alte parti.
    Sa iti reamintesc ca e profesor si preda la 2 universitati? Unde sunt declarati banii? E presedintele unei asociatii inventate de moldoveanul de la Buruienesti special pt domnul deputat…unde apar veniturile?

  3. Chibitul says:

    Recomandare – mai citeste inca o data punctul VII din declaratia de avere.
    Oare ce ne scrie ???
    Hai sa vedem impreuna ”Venituri ale declarantului si ale membrilor sai de familie, realizate in ultimul an fiscal incheiat”.
    Acum inainte de a scrie articolul poate ar fi fost bine sa te informezi ce inseamna ”ultimul an fiscal incheiat”. Daca ai fi facut asta ai fi aflat ca ultimul an fiscal incheiat este 2007.
    Asa ca tot rationamentul tau e in aer.
    Nu dispera insa tot ai gasit ceva – inadvertente intre cele 2 declaratii. Oare care o fi cauza?

  4. Anonymous says:

    lasa mai andrei,ca stim noi ca doar nu s-a imprietenit cu scripcaru degeaba….trebuia sa manance si gura lui ceva…sa nu mai vbim de afacerile de la unirea shopping center… tipul e intangibil acum…epoca scripcariota si-a atins apogeul. dar stai sa-i vedem si caderea…stay tuned!

  5. Anonymous says:

    Io sincer sa fiu ma mir ca domnul Andronache nu e si acum pe functia de Vice-primar al Brasovului in concomitent cu finctia de deputat de schei….. daca si-a rotunjit veniturile cu … o simpla indemnizati de vice-primar..sa vedeti voi ce si le rotunjeste cu cea de deputat;)…hai la mai mare

  6. andrei-moga says:

    Nicio problema, dreptul la replica ii va fi dat…oricine doreste poate sa scrie un comentariu la orice articol.Deci si domnul deptutat Andronache e liber sa faca un comentariu. Nu cenzurez pe nimeni indiferent de limbaj…acest drept a fost castigat in decembrie 1989…iar el ca liberal stie mult prea bine acest lucru

  7. ionutu says:

    dacă se băşică Andro şi-ţi cere dreptul la replică? :)))

  8. Ovidiu Eftimie says:

    mi-ai dat o ştire
    continua.

  9. ionutu says:

    Atenţie la Moga: s-au găsit urme de deontologie. Urmăriţi aici:
    Cat despre activitatea de deputat a dansului voi povesti cand o sa am despre ce…momentan nu are decat 2 luari de cuvant, una fiind atunci cand si-a depus juramantul……dar nici cu activitatea celorlalti parlamentari brasoveni nu imi este rusine.

    Nu-mi place că te grăbeşti cînd scrii şi uiţi să scrii toate cuvintele, lăsînd practic ca cetitorii să deducă ce ai fi vrut să spui.
    Altminteri, nu-i rea scriitura. Andronache? Dacă o să aibă mai mult de 10 luări de cuvînt în tot mandatul, e tare. 😀
    Cele bune!

Lasă un comentariu